Sedus står för tysk kvalitet

Sedus Stoll AG är en tysk möbeltillverkare med fokus på kontor och offentlig miljö. Sedus är idag en av världens största möbelproducenter till offentlig miljö. Kontorsstolar är en av företagets specialiteter vilket visat sig tydligt genom de många priser man vunnit. Bland annat Red Dot Award men också många andra. Besök gärna deras hemsida för mer info.

En av Sedus storsäljare heter Open Mind och det är den du ser på bilden. Open mind är inte bara en storsäljare det är också en prisvinnare som vid ett flertal tillfällen vunnit priser för sin design och sitt rena formspråk. Stolen finns i en mängd olika utförande för att passa inredning, person och plånbok. Läs mer om Sedus Open Mind här.

Sedus historia

Bolaget startades redan 1871 i tyska Waldshut, sedan dess har det hänt mycket med bolaget med fokus har alltid varit att ta fram kvalitativa och ergonomiska stolar och kontorsmöbler som passar i vardagen. Man har genom åren vunnit många fina priser och vunnit ett starkt internationellt erkännande för sin design och innovationskraft. Här kan du läsa om Sedus historia, välskrivet av Port 25.

Sedus i Sverige

I Sverige är det företaget Port 25 Företagsinredningar som är ansvariga för försäljning och service för Sedus. De har kontor i Stockholm och över 25 års erfarenhet. Om man är intresserad av att köpa en stol erbjuder dem även att man får provsitta innan köp. Bra service helt enkelt.

Känd industrilokal

I Tyskland, Waldshut har de byggt vad som brukar kallas för världens läckraste industrifastighet. I den har dem byggt ett toppmodernt lager. Är den inte läcker?

http://port25.se/nyheter/varldens-lackraste-industrifastighet/

Här har vi samlat 9 tips om du ska köpa ny kontorsstol.

Vill du köpa en klimatsmart stol ska du läsa detta.

 

 

 

Lämna en kommentar