Om oss

Stolsguiden.se är ett privat initiativ som har kommit till tack vare en stark passion och ett intresse för stolar. Vi vill att så många som möjligt ska njuta av stolar av alla de slag på samma sätt som vi gör. Här får du som läsare konkreta tips inför ditt köp av stolar, vare sig du ska köpa stolar till kontoret eller hem. Vi guidar genom en värld av stolar och vi hoppas att du hittar vad du söker.

Om du har tips på vad vi borde skriva om eller om du har synpunkter på det vi redan skrivit får du gärna höra av dig. Vi vill hela tiden bli bättre och du som läsare är väldigt viktig i det arbetet.

Skicka gärna ett mail så återkommer vi när vi hinner.

Tack!

hej@stolsguiden.se

Mer om oss

Bakom stolsguiden står företaget Fjällbyrån som bland annat arbetar med sökmotoroptimering men också platsmarknadsföring inom besöksnäringen. Vi har ett flertal nischade sajter inom besöksnäringen så som bucketlist.nu där du kan skapa en bucketlist, samt exempelvis visitfjallen.se som är en sajt om resmål i fjällen. Företaget drivs av Marcus Ståhl som arbetat med digital marknadsföring mer eller mindre hela sitt vuxna liv:)